Isnin, 20 Julai 2009

Bola oh bola

Musim bola ke sekarang ni?Rasanya tidak.

Tapi demam bola terjadi dengan tiba-tiba petang tadi.Masing-masing tak mahu keluar ke mana-mana dek kerana nak tonton perlawanan Malaysia dengan MU malam ni.

Tak ada genglah nampaknya kita.Papa and anak-anak dah sepakat nak tontonnya!!!
Seronok sangatke tengok orang sepak bola?.Tak tahulah.............Kalau dulu kaum lelaki aje yang minat bole tapi sekarang dari kanak-kanak hingga kepada mak budak pun suka tonton perlawanan bola.Entahlah belalang............

6 ulasan:

  1. salam kenal, tk telah ziarah ke AGk..susah nak cakap tang cikgu2 muda ni...ade yang tak boleh nya!!! banyak benor songel ...

    le ni kan cikgu - kebanyakan pertandingan /perlawanan dua2 jantina sama banyak...bukan zaman kita dolu2....agak malu weh kalau nak tengok bolasepak...(nanti saya link blog cikgu kat AGK ) - nak folow , dia keluar yang lain...so tak pe, cikgu folow aje le AGK.

    BalasPadam
  2. saya pun minat bola juga dulu-dulu... asalnya nak cari point bila bersama anak murid, but at last kita sendiri yang terpampam depan tv. sekarang tak lagi....

    BalasPadam
  3. like it or not...the best way is to join them...then you'll realize that it wasn't that bad after all!
    Have fun.

    BalasPadam
  4. sonata anak kancil
    salam perkenalan.

    BalasPadam
  5. Cari point untuk buat student rasa serasi ngan kitakan.Lebih-lebih lagi student lelaki..
    Sekarang ni minat jangan lupa lirik ke pulak atau gugu gaga hi...hi....

    BalasPadam
  6. hazeleyed

    kadang-kadang buat-buat minat untuk tarik perhatian anak-anak dan bapaknya.

    T.Q

    BalasPadam